Dè officiële fanclub van Pater Moeskroen!

GEO-dag 2016: een verrèkes officieel verslag

november30

15157029_1516566901725239_8967911628791690159_o20 November was weer een mooie GEO-dag, als altijd was het weer genieten van de ALV-vergadering, die dit jaar langer duurde dan voorgaande jaren.

We zijn héél blij met de inzet van de leden en hebben als bestuur (en zeer grote nieuwe kring rond het bestuur) heel veel zin in 2017.

Tijdens de ALV hebben de aanwezige leden besloten dat dit de laatste Gazet is in deze vorm en we vanaf 2017 de Gazet digitaal gaan verspreiden. Hierdoor wordt veel geld uitgespaard aan druk – en verzendkosten, hierdoor kunnen we de contributie gelijk houden en besteden aan nog leukere dingen. Door te klikken op deze link kun je de volledige de notulen van de ALV lezen, welke ook was ingevoegd bij Gazet 50.

Naast de vergadering hebben we allemaal weer items gekocht op de veiling waarvan we nu denken… volgend jaar mijn inbreng voor de veiling, hebben we gesoundcheckt en hebben we gezorgd voor een sfeervolle Fiësta promofilm (het resultaat zullen wij uiteraard met jullie delen, hebben we als HRS een mooie backdrop aan Pater Moeskroen aangeboden, nu worden de Paters letterlijk omringd door HRS-leden tijdens hun optredens, we sloten af door te genieten van een Fiësta try-out, en we waren het er over eens daar zit feestmuziek in.

Wat krijg je vanaf 2017 voor je contributie:

  • Een digitale Gazet;
  • Een gratis Pater Moeskroen concert;
  • Korting op selectieve Pater Moeskroen concerten (deze worden met regelmatige onregelmaat aan de leden aangeboden;
  • Kortingsacties en speciale privileges (bijvoorbeeld eerder de nieuwe CD);
  • En nu we jullie aandacht toch hebben, in het geval dat jullie geen incasso machtiging hebben gegeven, het zou fijn zijn om uiterlijk 15 januari 2017 de contributie weer te mogen ontvangen, op het bekende rekeningnummer (NL27INGB0004206618). €15 per lid;
  • De aanbiedingen en Gazetten zullen alleen per e-mail worden verstuurd en uiteraard niet via de website, facebook of andere sociale media;
  • Heb je onze laatste nieuwsbrief van 31 oktober ontvangen, dan kloppen de gegevens dus en hoef je niets te doen. Heb je deze niet ontvangen, stuur dan even een email aan onze secretaris (secretariaat (appie) reizendstamcafe.nl) met duidelijk je naam en op welk email adres je alles wilt ontvangen;
  • Om jullie van deze digitale informatie te kunnen blijven voorzien, willen we zeker weten dat we het juiste e-mail adres hebben van jullie.

uitnodiging GEO-dag 20 november 2016

oktober31

Gelukkig hadden we via facebook en onze website al vooraankondigingen gedaan, anders waren we véééééél te laat met deze aankondiging.

Helaas is het niet gelukt om het via de Gazet de uitnodiging te versturen, vandaar via andere media.

Op 20 november wordt weer een GEO-dag georganiseerd, dit keer in de Gigant te Apeldoorn.

We beginnen om 13.00 uur, met een traditioneel lange vergadering, alhoewel, wellicht verdubbelen we dit keer de lengte van de vergadering tot 5 minuten..

Helaas zitten we weer zonder penningmeester, Peter heeft aangekondigd zijn bestuursfunctie niet te willen continueren, we zijn dus naarstig op zoek naar een nieuwe penningmeester. Heb jij een paar uur per jaar tijd, heb je enig verstand van financiële zaken en ben je dol op Pater Moeskroen, dan is een bestuursfunctie wellicht iets voor jou!

Het HRS-bestuur begint aardig uit te dunnen, dus we zijn naarstig op zoek naar leden die ons willen ondersteunen, momenteel doen Spencer en Erik bijna al het werk voor de Het Reizend Stamcafé en we zoeken dus enthousiaste leden die willen helpen met het maken van de Gazet, het schrijven van verhaaltjes, organiseren van kleine evenementen rond premières, het bezoeken van concerten etc etc.

Aanmelden kan op de GEO-dag of neem even contact met ons op.

Terug naar 20 november…

Na de vergadering gaan we door met:

Een verrassing van het HRS aan de Paters, we hadden dit eigenlijk op Lieverlee willen overhandigen, maar de logistiek zat ons even niet mee en waren daarom als HRS even niet zo zichtbaar dan dat we wilde zijn, maar goed nu in de herkansing dan…

We blijven 30 jaar Pater Moeskroen vieren..

de HRS-ers kunnen schitteren in de nieuwe promo video voor Fiësta die dan opgenomen gaat worden, om naadloos door te gaan in een andere muzikale verrassing van de Paters voor de HRS-ers.

De Paters moeten ook van hun oude zooi af en veilen dit weer traditioneel en zo kun je in het bezit komen van die bijzondere single CD, schoenen, drumstokjes, schoenen die je altijd al had willen hebben. De opbrengst komt uiteindelijk geheel ten goede aan jullie zelf, hiervan organiseren wij weer leuke evenementen rondom Pater Moeskroen.

Rond 15.30 uur stoppen we met de GEO-dag en maken we ons op voor een try-out van het nieuwe theaterprogramma. Voor degenen die het nog niet gezien hebben, wat een show, een aubade aan The Pogues geheel op Pater Moeskroen wijze, een feestelijke voorstelling met de zeer toepasselijke naam Fiësta.

Een sneaky preview van wat je kunt verwachten kun je zien op deze YouTube link.

De GEO-dag is voor HRS-ers uiteraard gratis toegankelijk.

De preview is openbaar, HRS krijgen korting op de show en betalen €9.50 ipv €17.50 Voor deze korting heb je in je mail een kortingscode van ons gehad, niet gehad mail ons even en we mailen je hem toe. Kaartjes bestellen gaat door op deze link te klikken.

De show start om 16.00 uur en rond 18.00 uur,  kunnen jullie dus weer geheel vrolijk naar huis.

Het leuke aan deze voorstelling is dat de leden met kinderen de mogelijkheid hebben ze mee te nemen, zodat zij ook een keer kunnen genieten van Pater Moeskroen live.

Deze week meer informatie over de GEO-dag

oktober22

Deze week stond natuurlijk in het teken van Mieke Telkamp, kijk nog een keer terug hoe we dit beleefden … maar we zijn toch nog druk bezig met de Pater Moeskroen fanclubdag die op 20 november plaatsvindt. Nadere informatie volgt in de loop van komende week, dit keer niet via de Gazet maar via Facebook, onze website en e-mail, houd je digitale brievenbussen dus in de gaten!

GEO-dag 20 november 2016

september27

savedateHet heeft even geduurd, maar eindelijk kunnen we de datum voor de komende GEO-dag bekend maken. Op zondag 20 november zal deze plaats vinden in Apeldoorn, tijd waarschijnlijk vanaf 13 uur. Maar meer details volgen snel via dit kanaal, Gazet en website. Maar voor nu, blokkeren die datum voor weer een unieke Pater Moeskroen beleving!

Waar was een feestje?

juni26

DSC_7539We stuiteren nog na, wat een feest wat Het Land van Lieverlee gisteren, door de vele foto’s genieten we nu nog na. En wat geweldig dat jullie er in zulke grote getale waren. We vermoedde het al maar, de mannen van  Pater Moeskroen weten wel hoe ze een verjaardagsfeestje moeten vieren. We hebben als HRS nog een mooi cadeau gekocht voor de jarige Paters, dit blijft door technische omstandigheden nog even een verrassing voor ons allemaal… Maar op de komende fanclubdag in oktober zullen we het feestje daarom nog een keertje overdoen! (de exacte datum volgt na de zomervakantie).

Elk nadeel heeft immers zijn voordeel!

Voor nu geniet nog even terug van een geweldig feest! Gelukkig weten we nu al dat we 24 juni 2017 we mogen feesten!

« Ouder