Dè officiële fanclub van Pater Moeskroen!

Première FIESTA

februari1

16402560_1592097964172132_1481708446424868042_oGisteren beleefden we de première van FIESTA. Wat was dat een feest, wij zingen vol enthousiasme “tot de volgende FIESTA”! Gefeliciteerd Pater Moeskroen met deze geweldige show en natuurlijk met jullie nieuw CD, ook een plaatje van een feestje. Het Reizend Stamcafé heeft de Paters dan ook geheel terecht even in de bloemetjes.. ehh biertjes gezet om ze te feliciteren met deze verfrissende, vernieuwende maar toch herkenbare nieuwe show. Het Reizend Stamcafé reist weer met veel feestplezier achter jullie aan!

Waar was een feestje?

juni26

DSC_7539We stuiteren nog na, wat een feest wat Het Land van Lieverlee gisteren, door de vele foto’s genieten we nu nog na. En wat geweldig dat jullie er in zulke grote getale waren. We vermoedde het al maar, de mannen van  Pater Moeskroen weten wel hoe ze een verjaardagsfeestje moeten vieren. We hebben als HRS nog een mooi cadeau gekocht voor de jarige Paters, dit blijft door technische omstandigheden nog even een verrassing voor ons allemaal… Maar op de komende fanclubdag in oktober zullen we het feestje daarom nog een keertje overdoen! (de exacte datum volgt na de zomervakantie).

Elk nadeel heeft immers zijn voordeel!

Voor nu geniet nog even terug van een geweldig feest! Gelukkig weten we nu al dat we 24 juni 2017 we mogen feesten!

Alpe d’Huzes

juni3

Natuurlijk zi13335723_1166382640049459_3170191734417746176_njn alle deelnemers van de Alpe d’Huzes helden, maar deze eren we extra. Bart heeft de beloofde vijf beklimmingen volgemaakt, Coen zelfs zes keer en Vincent ondanks rugpijn een zeer respectabele drie keer. Allemaal tot het uiterste gegaan voor dit geweldige doel! Respect mannen!

 

Pater Moeskroen 30 jaar!

januari26

DSC_3457 30 jaar 1cEr is één jarig hyper the pipe Hurray! Van Alle 7 Tips naar Vagebond, Pater Moeskroen is 30 jaar jong! Bart, Coen, Martien, Rolf en Vincent gefeliciteerd met dit jubileum. Maar we vergeten zeker Ad, Jan, Jeroen, Koert, Marcel, Thomas, Ton en Wilbert niet in deze felicitatie. We hopen jullie allemaal te zien op Het Land van Lieverlee, waar dit feestje zeker zullen gaan vieren! Proost!!

Afscheid van een icoon!

januari20

Afscheid van Marcel Sophie

Op 16 en 17 januari namen we afscheid van Marcel, met twee daverende concerten met gastoptredens van veel oud Paters (onder andere een liedje DSC_3622met de meest oorspronkelijke Pater Moeskroen bezetting) en Cowboy Billie Boem, hebben we het vertrek van Marcel echt gevierd. Beide dagen waren indrukwekkend en alhoewel we het volste vertrouwen hebben in de toekomst is het toch het einde van een tijdperk. De herinneringen aan Marcel zijn talrijk, komiek, man van elastiek, maar bovenal het een geweldige zanger van menig gevoelig Pater Moeskroen lied. Op onze facebook pagina, vind je honderden foto’s van deze twee indrukwekkende dagen. Gelukkig gaven jullie massaal gehoor aan onze oproep om herinneringen op te halen over Marcel voor in de Gazet. Het eerste nummer van deze Marcel special is aan hem overhandigd en velen van jullie hebben de Gazet ook direct meegenomen, voor de overige leden .. hij valt eerdaags op je mat. Naast de Gazet bood het HRS een overlevingspakket aan met typisch Nederlandse producten die hij gaat missen in Engeland en een prachtig sieraad. Namens alle fans van Pater Moeskroen bedanken we Marcel nogmaals voor de afgelopen 29 jaar en wensen hem ontzettend veel geluk en plezier met zijn gezin in Engeland. Gelukkig gaat Pater Moeskroen door, over een maand de première van Vagebond en eindelijk weer een nieuwe CD, we hebben een klein voorproefje mogen horen/zien tijdens de liedjesvoorstellingen en dat smaakte naar veel meer! Tot snel op een van de komende voorstellingen, wij en Pater Moeskroen zijn zeer blij met jullie voortdurende steun, op naar het 30 jarige jubileum feest!

« Ouder