Dè officiële fanclub van Pater Moeskroen!

GEO-dag the day after..

mei22

Compleet gebroken, stijf van de spierpijn, een houten kop en nog half slaap dronken zit ik hier alweer achter mijn toetsenbord. Maar wat een fantastische dag gisteren!

Kijkende naar het afgelopen jaar en door het behaalde resultaat voelen wij ons weer enorm sterk. Het heeft ons enorm gemotiveerd en ik denk dat we sterker uit de strijd gekomen zijn dan we ooit hadden durven dromen.

Een nieuw bestuur, en gisteren zelfs nog 2 kandidaten die zich aan hebben gemeld als algemeen bestuurslid. Kortom we hebben een compleet team nu en dat moet dus de basis kunnen zijn van een fantastisch jaar vol nieuwe ideeën en zorgen voor een dikke Gazet!

Maar wat een feest gisteren, wat een succes en wat een hoeveelheid aanwezigen! En ondanks de eerste opname waarin iedereen aan het dansen was, stonden in de avond dezelfde mensen nog steeds net zo hard te dansen als in de middag. Dàt is naar mijn mening een echte fan. Zo steunen wij de paters door dik en dun. Als klapstuk was het natuurlijk geweldig dat wij als HRS nu eindelijk ons nummer hebben mogen horen en het echt gespeeld werd door de paters zelf. Dat is een geweldig cadeau geweest voor ons als HRS!

Spencer en ik zijn er allebei dik van overtuigd dat we dit ook niet hadden kunnen redden zonder de hulp van Willem, Laura en Esther. BEDANKT! Maar natuurlijk ook de Paters zelf die er weer een fantastisch feest van gemaakt hebben en het cadeau dat ze ons gegeven hebben als HRS zijnde. Bedankt Mirjam voor het continueren van de Gazet! Bedankt ook de nieuwe bestuursleden die ons team zijn komen versterken. Bedankt ook de leden die het vertrouwen nog steeds hebben in HRS! HRS staat na gisteren weer op de kaart en dat geeft een goed gevoel en dat hebben we met zijn allen bereikt!

Op naar de volgende Fan-club dag!

Groetsels, Joris.

Nieuwe Website in de lucht!!!

mei20

Hè Hè eindelijk de nieuwe site in de lucht! Het heeft even geduurd maar we zijn er weer.

Sander Voorn en ik (Joris Ammerlaan) zijn hard bezig om de site verder uit te breiden met de nodige dingen die nodig zijn maar je kan hier al in elk geval het HRS nieuws vinden en wat andere algemene informatie over HRS.

Verder kan je je ook weer aanmelden als nieuw lid van HRS en zal er in de toekomst ook een aanmeldings formulier komen voor de nieuwe fanclub-dag volgend jaar. Maar wanneer hoor je vanzelf.

Wat je in de toekomst ook zal gebeuren is dat we oude gazetten van het jaar er voor en ouder beschikbaar willen maken, maar dat moet allemaal nog opgezet worden, daar zal je vanzelf weer wat meer van horen. Heb je nog vragen of ideeen voor de site? stuur een mail naar webmaster@reizendstamcafe.nl!

Veel plezier!
Groet, de webmasters!