Dè officiële fanclub van Pater Moeskroen!

Interview Ad Grooten

februari24

Beste fans,

Vandaag een afscheidsinterview gehad met de grote meester Ad Grooten. Hij gaat na 26 jaar de band verlaten. We wilde weten waarom hij weggaat en hoe hij terug kijkt op zijn carriere bij de Paters. In de eerstvolgende gazet zal het uitgebreide interview staan. Na zijn afscheid zal ook de video versie beschikbaar zijn op youtube en deze website! Hou deze website dus goed in gaten als je nieuwsgierig bent!!!

Groeten, het bestuur.

OPROEP!

februari12

Beste mensen,

Zoals jullie weten neemt Ad afscheid van de paters op 1 april. Natuurlijk de tijd om eens stil te staan bij de afgelopen 26 jaar dat Ad actief was. Heb je leuke herinneringen of anekdoten aan die tijd laat het ons eens weten en stuur een mail naar redactie@reizendstamcafe.nl

Groeten,
Het bestuur.

Ad neemt helaas afscheid van de Paters!

februari11

Via de site van de Paters moeten we vernemen dat Ad helaas de paters gaat verlaten. Dit vinden we allemaal erg jammer! Maar toch blijft plezier belangrijk in een mensenleven. Hieronder de tekst op de site van de paters. Wij wensen Ad veel succes toe in de toekomst en we hopen dathij een mooie ontwikkeling doorgaat! 1 spril is het afscheid. Informatie volgt nog hierover.

Tot onze grote spijt kondigen we hierbij het afscheid van Ad Grooten aan, pater van het eerste uur. Ad heeft besloten om, na 26 jaar trouwe dienst bij Pater Moeskroen, zijn gitaren aan de wilgen te hangen en zich helemaal toe te leggen op schrijven en componeren. Wij vinden dat niet leuk, maar respecteren natuurlijk zijn besluit.
Uiteraard gaan we op zoek naar een goede vervanger; Pater Moeskroen gaat met onverminderd enthousiasme verder!
Ad maakt de theatertournee ‘Pater Moeskroen en de Kelten’ nog af. Wil je hem nog één keer aan het werk zien bij de leukste band van Nederland, kijk dan gauw in de agenda en bestel je kaarten.
Op zondagavond 1 april zullen we in het Koningstheater in Den Bosch op gepaste wijze afscheid van Ad nemen. Zorg dat je ook daar bij bent, het belooft een memorabele avond te worden!

Hugo

Paters Live bij Radio Rijnmond!

februari3

Deze  avond – vrijdag 3 feb. – tussen 22.00 en 23.00 u. een uur lang de paters bij Live uit Loyd op radio Rijnmond.
Allemaal luisteren!

Wil je luisteren via de website van Radio Rijnmond? Click dan hieronder op de link!
http://www.rijnmond.nl/programmas/live-uit-lloyd/berichten/03-02-2012/pater-moeskroen-live-uit-lloyd

Bedankt voor de tip Koos!