Dè officiële fanclub van Pater Moeskroen!

FANCLUBDAG VERZET NAAR SEPTEMBER!

mei14

Dit hebben we gedaan Om de traditionele Groet en Ontmoetdag (Fanclubdag), een nog exclusiever karakter te geven. Dit geeft Pater Moeskroen de mogelijkheid de GEO-middag te kunnen combineren met een (nieuwe)-liedjes-try-out voor hun nieuwe theatershow.

De nieuwe datum is in het weekend van 8-9 september.

’s Middags wordt er een inkijkje gegeven over het tot stand komen van de nieuwe show, wordt de Pater Vriend(in)en Top 5 gespeeld, bij Bart’s Bingo worden unieke collectors items verloot. Fanclubleden zullen ook nieuwe Pater artikelen tegen nog aantrekkelijker prijzen kunnen kopen. Houdt dus patermoeskroen.nl en reizendstamcafe.nl in de gaten!

Als je je hebt ingeschreven voor 20 mei en willen je daarom even persoonlijk op de hoogte brengen  van de datum wijziging.Uiteraard krijg je je reeds betaalde geld van ons retour! Graag een mailtje sturen op dit bericht naar penningmeester@reizendstamcafe.nl, met je naam en bankrekeningnummer.

Dan zorg ik voor directe terugstorting.

Nogmaals dank voor je inschrijving en we zien je graag in september!

Namens Het Reizend Stamcafé,
Henk Engel, Penningmeester

TOP 25 Aller tijden!!

mei7

Uit deze TOP 25 willen we graag een verkiezing houden waarin we een TOP 5 overhouden. Deze zullen door de Paters ter gehoren gebracht worden tijdens de fanclubdag! Dus STEM NU! Wat is jouw persoonlijke voorkeur? Kijk hier voor een overzicht van de lijst.

Voor stemmen kan je naar de Facebook pagina gaan van HRS, Klik hier om jou keuze kenbaar te maken.

Groeten, het bestuur.