Dè officiële fanclub van Pater Moeskroen!

FANCLUBDAG 9 SEPTEMBER!

juli11

Hallo Pater Moeskroen fans!

Met veel plezier nodigen wij jullie weer uit voor onze jaarlijkse fanclubdag en wel op zondag 9 september 2012, het belooft weer een gezellige middag te worden met natuurlijk veel GEO-momenten!

Samen met de Paters maken we er weer een unieke dag van, die natuurlijk in het teken staat van De Karavaan, maar ook zeker in het teken van gezelligheid.

De locatie is net als afgelopen jaren: De Pul, Kapelstraat 13 te Uden.

Schrijf je in via deze link: Inschrijfformulier Fanclubdag 2012.

Kosten voor de hele dag voor leden (bij vooruitbetaling): €15 voor volwassen en € 7.50 voor kinderen t/m 12 jaar. Niet leden betalen €2,50 extra, contante betaling bij entree € 2,50 toeslag.

De agenda van de dag:
13:00 De Pul opent haar deuren
13:30 Algemene Leden Vergadering (Uitnodiging, Agenda en Notulen en Jaarverslagen zijn hier te downloaden!)
15:00 Na het officiële gedeelte zullen de Paters de door jullie gekozen PTV (Pater Top Vijf) spelen (stemmen via onze facebook pagina), spelen we Bard’s Bingo, waarin je unieke Pater spullen kunt winnen.
17:30 We gaan eten. (Indien je speciale dieetwensen hebt graag aangeven bij de inschrijving).
19:00 Première-de-première, we gaan zitten en genieten van de allereerste Try-Out van De Karavaan.
21:00 Moe maar voldaan naar huis

Tot 9 september!

Het HRS bestuur

NIEUWE GAZET IS UIT!

juli1

Het voetbal is weer voorbij, kunnen we ons weer op echt belangrijke dingen richten…. hij is klaar de nieuwste Gazet, het is weer een mooie geworden met unieke items speciaal voor de Gazet leden. In dit nummer: mooie verhalen vanaf de Alp d’Huez, songtekst De Karavaan, achtergrondverhaal over de Karavaan, alles over schapen, diverse concertverslagen en nog veeeeeel meer.
Binnenkort op de mat bij (betalende) HRS leden, nog geen lid of nog vergeten te betalen? Snel naar http://reizendstamcafe.nl/ en je kunt hem straks heerlijk lezen onder je parasolletje aan het strand met een biertje in je hand!