Dè officiële fanclub van Pater Moeskroen!

Gazet nummer 41 is klaar!

februari9
Gazet 41 is verzendklaar, het is weer een mooi dik nummer geworden, lees alles over:
een bijzondere afsluiting van het theaterseizoen in Uden waarop je maar liefst €5 korting kan krijgen op een kaartje met gratis bier en een extra lang concert. Hoe je een gratis

Foto: Gazet 41 is verzendklaar, het is weer een mooi dik nummer geworden, lees alles over: een bijzondere afsluiting van het theaterseizoen in Uden waarop je maar liefst €5 korting kan krijgen op een kaartje met gratis bier en een extra lang concert. Hoe je een gratis Kakofonix plectrum kunt bemachtigen. Ad over Jakarta en de première, exclusieve foto’s, welke liedjes worden er gespeeld in Karavaan, welke akkoorden zitten in Hé Hé en nog veel meer. Wil je dit ook allemaal lezen maar ben je nog geen lid? Snel lid worden via www.reizendstamcafe.nl en we sturen je de Gazet direct toe!!

Kakofonix plectrum kunt bemachtigen.
Ad over Jakarta en de première, exclusieve foto’s, welke liedjes worden er gespeeld in Karavaan, welke akkoorden zitten in Hé Hé en nog veel meer.Wil je dit ook allemaal lezen maar ben je nog geen lid? Snel lid worden via www.reizendstamcafe.nl en we sturen je de Gazet direct toe!!

Groet, het bestuur!