Dè officiële fanclub van Pater Moeskroen!

Pater Moeskroen lanceert muziek-theater festival Het Land van Lieverlee i.c.m. GEO-DAG

maart28

OP 21 JUNI BEGINT, IN NATUURTHEATER KERSOUWE TE HEESWIJK-DINTHER, DE TRADITIE VAN WAT HÈT MIDZOMER FESTIVAL MOET GAAN WORDEN

 

Beste HRS-ers,

Via de website van Pater Moeskroen of de sociale media hebben jullie het wellicht al opgevangen. De heren van Pater Moeskroen komen na recente de succesvolle release van de single “Zoveel Mensen”  met nog meer groots nieuws! Op 21 juni 2014 lanceren zij op de langste dag van het jaar hèt midzomer festival, waar folk, pop en theater samen komen in een indrukwekkend programma voor jong en oud. In de sprookjesachtige ambiance van Natuurtheater Kersouwe in Heeswijk-Dinther (NB) worden bezoekers verheugd en verrast door spraakmakende optredens van onder andere Rapalje, Zazì, How About Eve en natuurlijk Pater Moeskroen!

Als lid van het Reizend Stamcafé is dit een niet te missen evenement, te meer we dit jaar ook de GEO-dag (fanclub-dag) op dit festival gaan vieren.

Programma en kaartverkoop

Voor de leden van het Het Reizend Stamcafe zijn er kaarten beschikbaar voor het gereduceerde tarief van 20,00 EUR. Deze kaarten zijn vanaf 28 maart te bestellen via het bestelformulier op www.hetreizenstamcafe.nl.

Het festival opent op 21 juni haar deuren om 16.00u en zal doorgaan tot 02.00u.

Voor jullie als HRS’ers zal voorafgaand aan het evenement de ledenvergadering en een speciale GEO-dag programma worden georganiseerd. Tijden en details zullen spoedig volgen.

Reguliere kaartverkoop

Van 28 maart tot19 april gaan, via www.kersouwe.nl, de eerste kaarten online in de verkoop. Speciaal voor de vroege vogels, de uitgelezen kans een plek te bemachtigen in Het Land van Lieverlee. Tussen 19 april en 2 mei is het exclusief de beurt aan de vrienden van Kersouwe om hun kaarten te reserveren. Vanaf 2 mei zijn de kaarten weer in de vrije verkoop.. Voor slechts 25,00 EUR (exclusief de servicekosten) ben jij op 21 juni  tussen 16.00u en 02.00u een inwoner van het Land van Lieverlee!

In de aanloop naar het evenement zullen Kersouwe en Pater Moeskroen meer acts aankondigen.

Karavaan Tournee en CD
Momenteel touren De Paters nog altijd door het land met hun succesvolle theatertour  ‘Karavaan De voorstelling ‘Karavaan’ vertelt het verhaal van een rondtrekkend circus dat in een grijs verleden werd geroemd om haar sprankelende voorstellingen en spraakmakende artiesten. Maar de tijden zijn veranderd: het publiek bleef weg, de tentdoeken vertonen scheuren en het geld raakt langzaam op. De markante directeur doet een laatste poging om het circus van de ondergang te redden en nodigt zes straatmuzikanten uit om met hun vrolijke en aanstekelijke Keltische muziek het tij te doen keren.

Met de theatershow ‘Karavaan’ trakteren de Paters, met behulp van een enorm arsenaal aan instrumenten, op een voorstelling vol romantiek, humor en Keltische muziek. Na afloop van de voorstelling geven de heren in de foyer van het theater een toegift met hun grootste hits!

De EP “Karavaan” is vanaf heden te verkrijgen via de webshop op www.patermoeskroen.nl en in de winkel bij optredens.

Het Land van Lieverlee

maart21

De datum voor de volgende GEO-dag is bekend!!
Het wordt een hele speciale, maak het begin van een traditie mee! Op 21 juni presenteert Pater Moeskroen een heus eigen festival, onder de veel zeggende naam Het Land van Lieverlee! Komt dat zien, komt dat beleven!
Like de facebook pagina van https://www.facebook.com/lieverleefestival en blijf op de hoogte!

Bekijk de trailer op: https://www.youtube.com/watch?v=p2AlTpJykBw&feature=youtu.be