Dè officiële fanclub van Pater Moeskroen!

Lieverlee 2016 en GEO-dag informatie

maart19

JaLVL003_flyer_A5_vs4 nu kan de voorpret echt gaan beginnen! HRS-leden kunnen kaartjes bestellen met 15% korting via onze website! Het wordt weer een geweldige Lieverlee, voor ons als fans is de Pater Moeskroen XL show natuurlijk reden genoeg om te gaan, dit wordt een uniek concert niet te missen voor iedere jonge of oude Pater Moeskroen fan!  Klik hier voor het volledige programma van Het Land van Lieverlee!

Om het lidmaatschap voor Het Reizend Stamcafé nog meer waarde te geven, vieren we dit jaar de GEO-dag later dit jaar. HRS-leden kunnen in oktober live de opnames van de nieuwe Pater Moeskroen CD bijwonen, meer info hierover volgt rond de zomervakantie! Wat een feestjaar! We zien jullie graag op Lieverlee, de GEO-dag en natuurlijk bij één van de vele komende Pater Moeskroen optredens!

Contributie 2016

maart18

Euro Bank NotesFijn dat je lid bent van Het Reizend Stamcafé, 2016 wordt een mooi jaar met mooie evenementen, voordeeltjes en vooral veel plezier van de concerten en natuurlijk de Gazet. Gelukkig is het ons weer gelukt om de contributie op 15 euro te houden.

Mocht je (nog) geen incassomachtiging hebben gegeven, dan verzoeken we je 15 euro voor 31 maart over te maken op rekening: NL27 INGB 0004 2066 18 ten name van Het Reizend Stamcafé.

Bij de leden die al een incassomachtiging hebben gegeven zal het bedrag rond 26 maart worden afgeschreven.

Alvast hartelijk bedankt voor je medewerking en tot snel weer!

Met vriendelijke groet,

Peter Frederix, penningmeester