Dè officiële fanclub van Pater Moeskroen!

uitnodiging GEO-dag 20 november 2016

oktober31

Gelukkig hadden we via facebook en onze website al vooraankondigingen gedaan, anders waren we véééééél te laat met deze aankondiging.

Helaas is het niet gelukt om het via de Gazet de uitnodiging te versturen, vandaar via andere media.

Op 20 november wordt weer een GEO-dag georganiseerd, dit keer in de Gigant te Apeldoorn.

We beginnen om 13.00 uur, met een traditioneel lange vergadering, alhoewel, wellicht verdubbelen we dit keer de lengte van de vergadering tot 5 minuten..

Helaas zitten we weer zonder penningmeester, Peter heeft aangekondigd zijn bestuursfunctie niet te willen continueren, we zijn dus naarstig op zoek naar een nieuwe penningmeester. Heb jij een paar uur per jaar tijd, heb je enig verstand van financiële zaken en ben je dol op Pater Moeskroen, dan is een bestuursfunctie wellicht iets voor jou!

Het HRS-bestuur begint aardig uit te dunnen, dus we zijn naarstig op zoek naar leden die ons willen ondersteunen, momenteel doen Spencer en Erik bijna al het werk voor de Het Reizend Stamcafé en we zoeken dus enthousiaste leden die willen helpen met het maken van de Gazet, het schrijven van verhaaltjes, organiseren van kleine evenementen rond premières, het bezoeken van concerten etc etc.

Aanmelden kan op de GEO-dag of neem even contact met ons op.

Terug naar 20 november…

Na de vergadering gaan we door met:

Een verrassing van het HRS aan de Paters, we hadden dit eigenlijk op Lieverlee willen overhandigen, maar de logistiek zat ons even niet mee en waren daarom als HRS even niet zo zichtbaar dan dat we wilde zijn, maar goed nu in de herkansing dan…

We blijven 30 jaar Pater Moeskroen vieren..

de HRS-ers kunnen schitteren in de nieuwe promo video voor Fiësta die dan opgenomen gaat worden, om naadloos door te gaan in een andere muzikale verrassing van de Paters voor de HRS-ers.

De Paters moeten ook van hun oude zooi af en veilen dit weer traditioneel en zo kun je in het bezit komen van die bijzondere single CD, schoenen, drumstokjes, schoenen die je altijd al had willen hebben. De opbrengst komt uiteindelijk geheel ten goede aan jullie zelf, hiervan organiseren wij weer leuke evenementen rondom Pater Moeskroen.

Rond 15.30 uur stoppen we met de GEO-dag en maken we ons op voor een try-out van het nieuwe theaterprogramma. Voor degenen die het nog niet gezien hebben, wat een show, een aubade aan The Pogues geheel op Pater Moeskroen wijze, een feestelijke voorstelling met de zeer toepasselijke naam Fiësta.

Een sneaky preview van wat je kunt verwachten kun je zien op deze YouTube link.

De GEO-dag is voor HRS-ers uiteraard gratis toegankelijk.

De preview is openbaar, HRS krijgen korting op de show en betalen €9.50 ipv €17.50 Voor deze korting heb je in je mail een kortingscode van ons gehad, niet gehad mail ons even en we mailen je hem toe. Kaartjes bestellen gaat door op deze link te klikken.

De show start om 16.00 uur en rond 18.00 uur,  kunnen jullie dus weer geheel vrolijk naar huis.

Het leuke aan deze voorstelling is dat de leden met kinderen de mogelijkheid hebben ze mee te nemen, zodat zij ook een keer kunnen genieten van Pater Moeskroen live.