Dè officiële fanclub van Pater Moeskroen!

GEO-dag 2016: een verrèkes officieel verslag

november30

15157029_1516566901725239_8967911628791690159_o20 November was weer een mooie GEO-dag, als altijd was het weer genieten van de ALV-vergadering, die dit jaar langer duurde dan voorgaande jaren.

We zijn héél blij met de inzet van de leden en hebben als bestuur (en zeer grote nieuwe kring rond het bestuur) heel veel zin in 2017.

Tijdens de ALV hebben de aanwezige leden besloten dat dit de laatste Gazet is in deze vorm en we vanaf 2017 de Gazet digitaal gaan verspreiden. Hierdoor wordt veel geld uitgespaard aan druk – en verzendkosten, hierdoor kunnen we de contributie gelijk houden en besteden aan nog leukere dingen. Door te klikken op deze link kun je de volledige de notulen van de ALV lezen, welke ook was ingevoegd bij Gazet 50.

Naast de vergadering hebben we allemaal weer items gekocht op de veiling waarvan we nu denken… volgend jaar mijn inbreng voor de veiling, hebben we gesoundcheckt en hebben we gezorgd voor een sfeervolle Fiësta promofilm (het resultaat zullen wij uiteraard met jullie delen, hebben we als HRS een mooie backdrop aan Pater Moeskroen aangeboden, nu worden de Paters letterlijk omringd door HRS-leden tijdens hun optredens, we sloten af door te genieten van een Fiësta try-out, en we waren het er over eens daar zit feestmuziek in.

Wat krijg je vanaf 2017 voor je contributie:

  • Een digitale Gazet;
  • Een gratis Pater Moeskroen concert;
  • Korting op selectieve Pater Moeskroen concerten (deze worden met regelmatige onregelmaat aan de leden aangeboden;
  • Kortingsacties en speciale privileges (bijvoorbeeld eerder de nieuwe CD);
  • En nu we jullie aandacht toch hebben, in het geval dat jullie geen incasso machtiging hebben gegeven, het zou fijn zijn om uiterlijk 15 januari 2017 de contributie weer te mogen ontvangen, op het bekende rekeningnummer (NL27INGB0004206618). €15 per lid;
  • De aanbiedingen en Gazetten zullen alleen per e-mail worden verstuurd en uiteraard niet via de website, facebook of andere sociale media;
  • Heb je onze laatste nieuwsbrief van 31 oktober ontvangen, dan kloppen de gegevens dus en hoef je niets te doen. Heb je deze niet ontvangen, stuur dan even een email aan onze secretaris (secretariaat (appie) reizendstamcafe.nl) met duidelijk je naam en op welk email adres je alles wilt ontvangen;
  • Om jullie van deze digitale informatie te kunnen blijven voorzien, willen we zeker weten dat we het juiste e-mail adres hebben van jullie.