Dè officiële fanclub van Pater Moeskroen!

HELLO GOODBYE OP 21 APRIL

maart17
GEOdag 21 april 2018 IJsselstein

GEOdag 21 april 2018 IJsselstein

Als eerste gratis concert voor HRS-leden direct een hele speciale en wel op 21 april in het Fulco theater in IJsselstein. Het wordt een dag met een snikje en een grote lach. In IJsselstein werd de première gehouden van Fiesta en ook de derrière en die gaan we meemaken. Hoe speciaal is dat! Na 6 jaar nemen we afscheid van Rolf als bassist en blazer bij Pater Moeskroen, de laatste voorstelling van Fiesta is tevens Rolf’s laatste optreden bij Pater Moeskroen. Als er iemand gaat, verwelkomen we uiteraard ook iemand, met veel plezier stellen wij Jack Glasbergen aan jullie voor als nieuwe Pater! Het programma ziet er als volgt uit:

18:42                deuren open

23:54                deuren dicht

 Je kunt je vanaf heden tot 4 april aanmelden op de website. Gratis kaartjes gelden alleen voor officiële leden (dat zijn die leden die in 2017 contributie hebben betaald), mocht je een huisgenoot, vriend(in) mee willen nemen dan kun je voor hen ook kaartjes bestellen voor het hele programma a € 28 per kaartje. Graag per lid opgeven op de website, dit omdat er per opgegeven lid een t-sjirt maat opgegeven dient te worden.